Applelta uusi iPad ja iPad mini

iPad 4th edition

Apple jukisti tiistai-iltana uusia taulutietokoneita: Uuden version suositusta iPad –laitteesta ja pienemmän iPad minin. Julkistettu ns. normaalikokoinen iPad edustaa Applen maailmanlaajuisesti tunnetun iPadin neljättä sukupolvea. Suurempia muutoksia edelliseen malliin ovat vanhan telakkaliitimen vaihtuminen pienempään lightning -liittimeen sekä uusi A6X-prosessori. Pienempi iPad, kutistettu versio suuremmasta tabletista koostuu 7.9 tuuman kosketusnäytöstä, kapeista reunoista ja edellisen sukupolven A5-prosessorista.

iPhone 5 julkistettu

Apple esitteli keskiviikkona uuden iPhone 5 -älypuhelimensa. Puhelin on korvaa edellisen 4s -puhelimen ja on näin kuudes iPhone. Uusi iPhone on hieman edellistä parempi lähes kaikin tavoin. Tärkeimpiä isoja uudistuksia ovat pituussuuntaan kasvanut näyttö, uusi, pienempi telakkaliitäntä, metallinen takakuori sekä tuki LTE/4g -verkkoyhteyksille.

Syksyn kovimmat mobiilijulkistukset - näitä kannattaa seurata

Konsepitikuva Samsung Galaxy Note 2 -puhelimesta

Kilpailu mobiilialalla on kovaa ja kaikilta valmistajilta odotetaan yhtenään tehokkaampia ja tyylikkäämpiä laitteita. Syksylle 2012 on odotettavissa lukuisia tärkeitä puhelinjulkistuksia eri valmistajilta. Mediabitti kokosi syksylle odotettavissa olevia tärkeimpiä uutuuksia.