Käyttöehdot ja yksityisyydensuoja

MediaBitin Internet-sivusto on suunniteltu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta ja näin sivujen käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Ellei niin erikseen mainita, pidätämme kaikki oikeudet sivuillamme julkaistavaan aineistoon (esimerkiksi kuvat, tekstit ja videot) sekä sivustomme ulkoasuun. Aineistoa saa selata vapaasti ja sitä saa tallentaa henkilökohtaiseen käyttöön.  Aineistoa saa hyödyntää myös ei-kaupallisissa projekteissa edellyttäen, että lähde mainitaan selkeästi.

Pyrimme tuottamaan mahdollisimman oikeellista ja turvallista informatiivista sisältöä sivuillemme, mutta MediaBitti ei ota mitään vastuuta sisältömme ja ohjeidemme mahdollisesti aiheuttamista ongelmista tai vahingoista sivuston käyttäjille. Emme vastaa myöskään sivuston käyttäjien sivustolle lähettämästä sisällöstä (esimerkiksi kommentit).

Pidätämme myös oikeuden olla julkaisematta, muunnella tai poistaa käyttäjien sivustolle lähettämää sisältöä ilman eri ilmoitusta mikäli koemme sen tarpeelliseksi. Aineistoa sivustollemme lähettävä käyttäjä vastaa myös siitä, ettei lähetetty aineisto loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia.

Sivustomme ei kerää eikä varastoi kävijöistä yksilöllisiä tietoja. Sivuston kävijämäärien analysointia varten kerätään normaaleja selauksen yhteydessä jääviä tietoja (esimerkiksi IP-osoite, selaintyyppi, selatut sivut ja vierailun ajankohta) hyvin yleiseen tapaan. Kerättyjä tietoja hyödynnetään puhtaasti sivuston kehittämiseen, emmekä voi yhdistää niitä tiettyihin henkilöihin.