Tietokoneartikkelit

Kurkistus läppärin sisälle

Kurkistus läppärin sisälle

Pitkän hiljaiselon jälkeen olemme saaneet jotakin aikaiseksi ja rikkoneet jälleen uuden laitteen. Emme tosin tälläkään kertaa tehneet sitä tahallamme, vaan tämä läppäri-vanhus kärähti omia aikojaan palveltuaan hyvin monta vuotta. Läppärin kohtaloksi koitui todennäköisesti oikosulku virtaliittimessä, ja sen tuloksena viikkoja kestänyt hirveä sulaneen muovin haju. Tuttuun tapaan päätimme ottaa laitteesta kaiken hyödyn irti ja repiä sen palasiksi. Tässä kuvasarja Fujitsu Siemens AMILO Xi 1546:n sisuskaluista:

Näppäimistö paloiksi ja puhtaaksi

Näppäimistö paloiksi ja puhtaaksi

Taannoisen tutkimuksen mukaan runsaassa käytössä olevassa työnäppäimistössä voi olla moninkertaisesti enemmän bakteereja verrattuna wc-istuimeen. Kodeissa tilanne on toivottavasti parempi, mutta tämä jos mikä antaa hyvän syyn näppäimistön säännölliseen puhdistukseen. Tähän hommaan ryhtyi myös MediaBitti, ja samalla saimme verrattoman tekosyyn purkaa lisää elektroniikkaa...

Kuinka vaihtaa Windows 7:n kirjautumisruudun taustakuva

Kuinka vaihtaa Windows 7:n kirjautumisruudun taustakuva

Microsoft "tarjoaa" käyttäjilleen mahdollisuutta vaihtaa Windowsin kirjautumisruudun taustakuvaa. Tämä on hyvin yleistä monissa yrityksissä ym. organisaatioissa jotka haluavat siihen oman logonsa tai muun tunnisteen. Kuvan vaihtaminen on kuitenkin tehokkaasti piilotettu ominaisuus, ja muutaman hankalan mutkan takana. Tässä ohjeet Windows seiskalle:

Windows 7:n asennus

Windows 7:n asennus

Tässä oppaassa käydään läpi Microsoftin uusimman Windows 7-käyttöjärjestelmän asennus vaihe vaiheelta. Ohjeita voi soveltaa myös Windows Vistan asennukseen, mutta vahemman Windows XP:n asennus poikkeaa tästä jo huomattavasti, ja sen asentamiseen nämä ohjeet eivät sovellu.