MediaBitin kuulumisia

MediaBitin 3D-logo

Vuosi on jälleen vaihtunut seuraavaan, ja on hyvä aika listata menneen vuoden tapahtumia sekä kurkata MediaBitin tulevaisuuteen. Mediabitin osalta viime vuosi starttasi alkukesästä, jolloin sivuston suunnittelu ja kehitys aloitettiin. Virallinen avautuminen tapahtui 16.6. eli Mediabitti on ollut pystyssä jo yli puoli vuotta. Ensimmäinen artikkeli on merkitty seuraavalle päivälle, ja siitä eteenpäin lisää sisältöä on tullut hitaasti, mutta varmasti. Täytyy myöntää, että tavoitellusta artikkelien julkaisutahdista on jääty jälkeen, mutta toisaalta se ei ole ihme kun sivusto pyörii maksimissaan kahden ihmisen voimin, ja muistakin kiireistä pitäisi selviytyä.

Kuluneen vuosipuoliskon aikana Mediabitti on muuttunut varsin vähän. Ainoa hieman isompi muutos nähtiin, kun ulkoasua uudistettiin heinäkuun puolessa välissä. Muutokset eivät silloinkaan olleet suuria, mutta näkyviä. Kaikista julkaisemistamme jutuista viisi artikkelia nousi suosioltaan selvästi yli muiden, ja nämä top 5-artikkelit viime vuonna olivat:

Tänä vuonna Mediabittiin on odotettavissa jo melko suuria muutoksia. Kaikki pohjautuu sivuston rakenteen täydelliseen uusimiseen, jossa otamme käyttöön kunnollisen sisällönhallintajärjestelmän. Tämä mahdollistaa mm. helpomman päivitettävyyden, ja mukaan tuodaan todennäköisesti mahdollisuus kommentoida artikkeleja ja vastata ajankohtaisiin kyselyihin. Monia asia on kuitenkin vielä auki, ja palaute on erittäin tervetullutta, jotta tiedämme mitä kävijät sivustolta hakevat.

Uudistusta rakennetaan hiljaksiin tässä kevättalven aikana, eikä sen valmistumiselle ole asetettu tarkkaa aikarajaa. Samalla jatkuu toki myös artikkelien tehtailu, missä tavoitteena lisätä ajankohtaisen sisällön määrää, mutta myös tarjota valtavirrasta poikkeavaa materiaalia.

Nautinnollista vuoden jatkoa toivottelee MediaBitin älylliset ihmisapinat.

Tagit: